top of page

OM MIG

Jag heter Åsa Odén och bor i Jönköping. Jag är i grunden lärare och har jobbat med barn och unga i nästan 20 år. Ett arbete som jag alltid trivts med och som gett mig oändligt mycket genom åren. Kunskap, erfarenhet, glädje och utmaningar. 


Drömmen jag haft så länge om att lära mig att dreja väcktes till liv för ett par år sedan och redan under min första kvällskurs kände jag att arbetet med lera var något som hela mitt jag älskade. 

Kvällskurserna jag gick blev ganska snart början på en egen verksamhet - min Keramikkällare.


Jag har parallellt med mitt eget arbete i keramikverkstaden även vidareutbildat mig på Mullsjö Folkhögskola där jag gått Keramiklinjen under 2021 - 2022. 

Därefter har jag återgått till min lärartjänst men arbetar samtidigt deltid som keramiker och håller kurser samt skapar och säljer min keramik.  OM KERAMIKKÄLLAREN


Min keramikverkstad finns alldeles nära mig, nämligen hemma. På bottenvåningen av vårt hus har jag inrett min lilla Keramikkällare. Där trivs både jag och glada kursdeltagare och samsas på få men mysiga kvadratmeter. 

Min verkstad är ljus och nyrenoverad och består av två rum där det ena rymmer två drejskivor och det andra ett bord för att skapa i andra tekniker. 

Hos mig kan du gå flera olika kurser för att lära dig att arbeta med keramik. All information finns under fliken KURSER.


Jag finns på Instagram och facebook. Där uppdaterar jag kontinuerligt med foton och information om Keramikkällaren. Kika in och låt dig inspireras. 

@keramikkallaren      

bottom of page